Naslednja genetacija sistema za upravljanje časa in prisotnosti

Lastnosti 2018-03-06T12:05:41+00:00

Nov mobilni način za sledenje času

Timeclock 356 bo čim bolje izkoristil vaš vir št.1, ki je čas. Vaša organizacija vam bo prihranila čas in pridobila produktivnost.

Timeclock 365 je intuitiven sistem, prijazen do uporabnika, s privlačnim izgledom in občutkom, ki vam ponuja popolno prožnost pri tem, kako spremljate delovnik svojih zaposlenih, bodisi oddaljeni delavci, kot so stražarji, prodajalci, tehniki, mešanica med pisarniškim in cestnim potovanjem ali čisto pisarniško delo.

Timeclock 356 – enostaven in profesionalen:

Aplikacija časovnega sledenja Timeclock365 se lahko uporablja na obeh platformah Android in Iphone in omogoča zaposlenim brez težav prijavo iz katere koli lokacije z uporabo GPS sledilca lokacije.

Timeclock365 omogoča sledenje času iz katerekoli naprave, vključno s PC-jem, prenosnim računalnikom, tabličnim računalnikom in mobilnim telefonom, za prijavo pa potrebujete samo PIN kodo.

Ali slučajnoma veste, če so vsi vaši zaposleni prišli na delo pravočasno?

I have been using Timeclock 365 for a few months and it has definitely made my job easier. I can see exactly where and when employees are working. Very easy interface on both desktop and mobile versions.
testimonials

James Cox, Sox&Hats Manager

Preprosto ustvarite neomejene delovne pogoje.

Naročila za delo ustvarijo skrbniki, zaposleni pa lahko v realnem času vidijo kakršne koli nedoslednosti pri sledenju času.

 

Upravljavec lahko brez težav oblikuje pogodbo o delu za vsakega zaposlenega, vključno z delovnim časom, nadurno uro in plačilom na uro.

Timeclock 365 omogoča zaposlenim, da imajo dostop do lastnega delovnega časa, kateremu lahko sledijo na lastni armaturni plošči.

Zaposleni lahko preprosto rezervirajo dopust na napravi za mobilne telefone v nadzorni plošči, ki se posodablja v realnem času.

Bodite pregledni

Podjetje Timeclock365 je v celoti pregledo, pošteno in natančno koristi delodajalcem in zaposlenim v podjetjem, ki verjamejo v transparentnost, saj povečuje zadovoljstvo pri delu, natančnost in hitrost.

 Natančno sledenje času

Timeclock 356 ima eleganten in profesionalen dizajn, ki poenostavi sledenje času z enim klikom. Zaposleni se prijavijo in odjavijo z enim klikom ob prihodu in odhodu. Timeclock 356 tako zabeleži vsak delovni čas delavca na minuto natančno.

Olivia Ray, Ray Properties

Don’t lose more time, start your free trial today